Trener juniora Željezničara

Omer Joldić: Drago mi je što smo igrali na glavom terenu, ali malo smo podbacili

S. Mlaćo

Juniori Željezničara danas su remizirali na Grbavici protiv juniora FK Sarajevo.

Bilo je 2:2, a Plavi su prvi poveli, međutim na kraju spašavali bod. Omer Joldić, trener Željezničara, nakon meča dao je svoje viđenje susreta za SportSport.ba.

"Mislim da je remi najrealniji ishod. Utakmica je bila dopadljiva, podbacili smo malo, ali to ne umanjuje bod komšija. Igrali smo na glavnom terenu i drago mi je zbog toga. Momci su osjetili ovaj teren, a ja sam zadovoljan i nisam zadovoljan. Ovo je dobra utakmica za navijače, idemo dalje, prvenstvo se nastavlja. Pred nama je još bodova u igri, već iduće kolo derbi u Mostaru protiv Zrinjskog", kazao je Joldić.

Željezničar za liderom Zrinjskim sada zaostaje jedan bod.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi