Omerdić: Vjerujem da ćemo savladati Metalleghe
Foto: Čapljinski portal

Ofanzivac NK Jedinstvo

Omerdić: Vjerujem da ćemo savladati Metalleghe

Jedinstvo iz Bihaća u narednom kolu Prve lige FBiH će odmjeriti snage sa  Metallegheom. 

Tri osvojena boda u tri odigrane utakmice rezultat je bihaćkog kluba na otvaranju nove sezone, a priliku da poboljšaju bodovni saldo crveno-bijeli će imati ovog vikenda kada na stadionu Pod borićima gostuje Metalleghe BSI. 

O očekivanjima uoči utakmice govorio je ofanzivac Jedinstva Emrah Omerdić. 

"Nema sumnje da nas očekuje izuzetno težak meč. Iako je Metalleghe loše otvorio sezonu, radi se o kvalitetnoj ekipi i maksimalno ozbiljno smo shvatili utakmicu. Mi smo tokom sedmice radili naporno i u utakmicu ulazimo osnaženi za Miloša Crnomarkovića koji je stekao pravo nastupa za Jedinstvo. Igrač kao što je on sigurno će nam biti od pomoći", kazao je Omerdić, dodavši: 

"Ako budemo ispoštovali ono što se dogovorimo u svlačionici, uvjeren sam da rezultat neće izostati i da ćemo slaviti. Također, iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače da dođu na stadion i pruže nam podršku." 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Omerdić, koji je prošao omladinsku školu Olimpika i Željezničara, ove sezone se već jednom upisao u listu strijelaca. Tačnije, u utakmici 2. kola protiv Igmana u kojoj je Jedinstvo slavilo rezultatom 2:1. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti