Omogućen prenos videa sa portala SportSport.ba

Na zahtjev čitalaca

Omogućen prenos videa sa portala SportSport.ba

SportSport.ba

Na zahtjev većeg broja čitalaca kao i službenih lica iz niza bosanskohercegovačih sportskih kolektiva, portal SportSport.ba omogućio je besplatno preuzimanje video snimaka u našoj produkciji.

Video snimak sa portala SportSport.ba želite objaviti na svojoj web stranici, blogu ili zvaničnoj stranici sportskog kluba? Nema problema. Prenos video snimaka dozvoljen i besplatan je za sve korisnike putem "embed koda".

 

Jednostavno kliknite na ikonu </> (Embed) i unutar svoje web stranice zalijepite kod koji smo za vas generisali. Pomoću ovog koda prenosite kompletan video player zajedno sa video snimkom i na legalan način preuzimate naše autorske materijale.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Autorizovan prenos video snimaka vrijedi isključivo za materijale u produkciji SportSport.ba (prepoznaćete ih po logotipu u uglu snimka), dok za snimke preuzete sa YouTube ili drugih servisa ne odgovaramo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.