18

Komentari (18)

Belajsuz1989
Ne kontam sto ga toliko mrze Azmira,draze im je propadanje kluba...ogrijesili se od covjeka pa ih stiglo ;)
VelaHavle
" Gradsko vijeće Tuzla traži od resornog Federalnog ministarstva kulutre i sporta i Ministarstva za kulturu, sporta da se povećaju sredstva koja se izdvajaju za Radničko sportsko društvo Sloboda i Fudbalski klub Sloboda Tuzla." ........ ma ne mogu da vas prepoznam, da vam Federacija finansira taj raspali klubic, tj. Svi mi.... i to vidi kaze da se povecaju sredstva ?????? Jel to znaci da mi zapravo finansiramo ovu prciju koja se bratimi sa HSK Svinjski ?
Dino_2000
@VelaHavle Crknuces od muke yebo ti Sloboda mater u pizdu.
K79
VelaHavle seljacicu jedan de nam reci ko to finansira sarajevske klubove ? da nisu možda 100% privatni !? znaš li ti seljacino jedna izkompleksirana da dva i po gradjana iz tuzlanskog kantona radi za jednog u sarajevu ! a šta to vi proizvodite u sarajevu , stuju mozda ! dok telmoelektrana truje ljude u tuzli dok rudari kopaju za krisku hl**** sta vi radite ! a elektro privreda finansira sarajevo !!! mrssss dzubre jedno usrano !!!
Terminator
Ta pomoć je samo kap,infuzija.Nema pomoći dok se ne rastjeraju svi u i oko Slobode,lešinari i menadžeri.Za takav dug bi neko trebao odgovarati,robijati.Dokle više kukanja i prosjačenja.Ima prečih stvari i puno humanijih od ove lopovske Slobodine svite.
dosadnoje
Ugasite se i dajte Azmiru neka upravlja Tuzlom kad zna covjek raditi posao
Dino_2000
@dosadnoje Možeš li provjeriti svoj IQ i obavijestiti javnost.
yossarian
Problem je što glavni finansijer Slobode, građani Tuzle preko Gradskog vijeća Tuzla, ne znaju gdje se troši novac. Ko sve živi na grbači Slobode - teško je ustanoviti. Isto stanje je u svim sportskim klubovima koji su pod krovom RSD Sloboda. Netransparentno trošenje novca građana na neuspjele projekte. Slučajno znam stanje u plivačkom klubu koji radi potpuno nezakonito, nikome ne podnosi račune, a uzima novac i od roditelja i od Grada. Veliki broj Tuzlaka živi za Slobodu, ali Gradsko vijeće treba uvesti reda prije svega u finansijama i naći kompetentne ljude da pokušaju napraviti nešto na sportskom planu.
Bulle
yossarian 100% si upravu. Treba naci i kazniti pojedince i ne bi vise nikad smio uzet nesto sto nije tvoje, voli se klub srcem a mlate se pare sa svih strana.Sve redom istjerat i naci ljude koji zele napravit zdrav kolektiv i naravno pod kontrolu nemozes trosit lovu za sto ti zelis.
Bulle
Dobit ce pare,podijelit i sta dalje??? i opet ce ove guzonje uzet sebi naravno, i opet ista prica...i tako godinama.Treba nac ljude koji su uzeli lovu, a ne ostavit to po strani.
yossarian
Smiješan je zaključak Gradskog vijeća - ako nenamjenski potroše pola miliona maraka (hej, pola miliona maraka našeg novca!) - neće više dobiti para. Ima li negdje odgovornosti, krivičnih prijava? I nema se šta sugerisati, ko daje novac daje uputstva šta i kako dalje. Kompletno RSD Sloboda treba staviti pod prinudnu upravu Gradskog vijeća.
sloboda1919tz
sve u zatvor mi placamo da se obi kurce od gradonacelnika do uprave a ako skupstina ne promjeni statut i daju plate bit ce belaja
glupko
Adnanos
A izbacili su manje vise Husica kada je covjek finansiro Slobodu. I vidi sta su sad uradili od kluba. Svaka cast
Dino_2000
@Adnanos Nakon ovoliko vremena spominjati Husica ja bi se zapitao da li sam retardiran.
yossarian
I Tito je umro 1980. godine, a bilo bi dobro da je još živ.
Podrinac007
Azmir je ljudina.
Dino_2000
@Podrinac007 Da znas da jeste,to niko ne poriče,ali kad se pojavi clanak o Slobodi i kad pocnu njega spominjati onda covjek popizdi.Bio je i otisao,sad je u drugom klubu gdje mu cvjetaju ruze i nek mu je sa srecom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.