10

Komentari (10)

user1626406138
Bošnje sa kim vi igrate pardon vi nepratite fudbal samo sjedeću odbojku tu ste jaki
omer
Poklonio je i VAR gol Ciganima s obzirom da je Bukari postigao gol iz ciste ofsajd pozicije.
xX_Bosnian_Bull_Xx
Za one koji nastavljaju jevrejske interese: “Mesija” Menahem Mendel Šneerson (1902 – 1994), njegov rođendan je proglašen Danom obrazovanja u SAD: “Mi ćemo usmeriti glavnu oštricu borbe protiv Slovena, Sloveni su najnemilosrdniji narod na svetu.” Oni su neposlušni zbog svojih psihičkih i mentalnih sposobnosti u koje su usidrene mnoge generacije predaka, zbog gena... koji se ne mogu promijeniti... ovo sjeme treba likvidirati i prije svega značajno smanjiti... Želimo svi slovenski narodi se dijele ... na male oslabljene zemlje sa obostrano pokidanim vezama ... Pokušaćemo da posvađamo ove zemlje međusobno i uvučemo ih u međusobne ratove s ciljem međusobnog uništenja ... U tim ratovima će slovenska stoka sami sebe oslabe, a mi, glavni pokretači haosa, postajemo jači... (Novine, Slavjanin, Vologda, 1994)
xX_Bosnian_Bull_Xx
+ bas slucaj sta se radilo na balkanu pa tamo kod rusa i sovjetskoj uniji, slijepi ljudi, samo se vi mrzite! Pijuni haha
user1571956549
Napusi se laganini I u setnju.... 92 nisi bio tu garant.Familiju mi pobili kucu zapalili I ti bi sad da ih ja volim jel. Ma goni se u tri lijepe....
xX_Bosnian_Bull_Xx
Pa to je njihov plan da ti tako mislis! I danas jednog dodika oni financiraju, pa nebi nije bio na toj poziciji da neradi to sto radi, ljudima treba otvoriti oci a ne jos gore praviti mrznju za buducnost!
user1571956549
Gazi Genocidase I salama nebeske hhaahaha
Picasso
Starigrad01
Trpanje je u toku,Mašala
user1626406138
Ko vas trpa ko stigne vi samo preko tv gledate LŠ a uživo nećete nikad igrat kad ste šljam sami mrzite zato vam he tako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.