Sjajna partija pala je u vodu bizarnom greškom: Glazer poklonio Cityju vodstvo protiv Zvezde!

Velika greška golmana Beograđana

Sjajna partija pala je u vodu bizarnom greškom: Glazer poklonio Cityju vodstvo protiv Zvezde!

Eldar Ganibegović

Manchester City je stigao do preokreta nad Crvenom zvezdom u 1. kolu grupne faze Lige prvaka, a pogriješio je čovjek koji je to najmanje zaslužio i koji je do sada držao tim iz Srbije u životu, Omri Glazer.

Crvena zvezda otišla je na odmor s prednošću od 0:1 pogotkom Bukarija u 45. minuti, nakon što Manchester City nije dao gol iz 22 pokušaja.

Međutim, Građani su stigli do izjednačenja već u 47. minuti kada je Julian Alvarez nakon asistencije Erlinga Haalanda nekako ugurao loptu u mrežu.

Kyle Walker je zatresao mrežu nakon toga, ali su milimetri spasili Crvenu zvezdu i dosuđen je ofsajd. 

Međutim, nekoliko minuta nakon toga Građani ipak dolaze do prednosti, a strijelac je opet bio Julian Alvarez.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Izveo je slobodan udarac, zavrnuo na drugu stativu, a Omri Glazer je krenuo da boksuje i promašio loptu koja završava u mreži.

Zaista je Omri Glazer najmanje zaslužio da bude tragičar, s obzirom na to da je do sada imao deset odbrana i držao je Zvezdu u životu. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

xX_Bosnian_Bull_Xx
Za one koji nastavljaju jevrejske interese: “Mesija” Menahem Mendel Šneerson (1902 – 1994), njegov rođendan je proglašen Danom obrazovanja u SAD: “Mi ćemo usmeriti glavnu oštricu borbe protiv Slovena, Sloveni su najnemilosrdniji narod na svetu.” Oni su neposlušni zbog svojih psihičkih i mentalnih sposobnosti u koje su usidrene mnoge generacije predaka, zbog gena... koji se ne mogu promijeniti... ovo sjeme treba likvidirati i prije svega značajno smanjiti... Želimo svi slovenski narodi se dijele ... na male oslabljene zemlje sa obostrano pokidanim vezama ... Pokušaćemo da posvađamo ove zemlje međusobno i uvučemo ih u međusobne ratove s ciljem međusobnog uništenja ... U tim ratovima će slovenska stoka sami sebe oslabe, a mi, glavni pokretači haosa, postajemo jači... (Novine, Slavjanin, Vologda, 1994)
0 2
Picasso
Gazi srbe
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi