On će uvijek pamtiti FK Sarajevo: Bordo ekipu u Krupi dočekalo poznato lice

Bojan Puzigaća ne zaboravlja staro društvo

On će uvijek pamtiti FK Sarajevo: Bordo ekipu u Krupi dočekalo poznato lice

M. Šljivak

FK Sarajevo danas gostuje u Krupi na Vrbasu gdje će otvoriti novu sezonu Premijer lige BiH.

Bordo tim je apsolutni favorit u ovom susretu, ali sigurno im neće biti nimalo lako protiv povratnika u elitu, koji u svojim redovima ima nekoliko iskusnih fudbalera.

Među njima je i nekadašnji član Sarajeva Bojan Puzigaća. Iskusni defanzivac je vrijeme pred utakmicu proveo u društvu fudbalera Bordo tima sa kojim je i dalje u fantastičnim odnosima.

Podsjetimo, Puzigaća je član šampionske generacije Bordo tima iz 2015. godine, a sa ovim timom je osvojio i Kup godinu dana ranije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi