Oni dolaze u naš glavni grad: Upoznajte navijače Lecha!

Oni dolaze u naš glavni grad: Upoznajte navijače Lecha!

Jedna od najbrojnijih i najodanijih navijačkih grupa u Poljskoj

Kada je postalo jasno da će Sarajevo u 2. pretkolu Lige prvaka igrati protiv Lecha iz Poznana, prosječnom fudbalskom zaljubljeniku u Bosni i Hercegovini su prva asocijacija bili njihovi navijači.

Lechovi navijači utakmice svog kluba prate u velikom broju, kako na domaćem tako i na gostujućem terenu. U poljskoj Ekstraklasi se malo klubova može pohvaliti prosječnom posjetom kakvu ima klub iz Poznana.

Osim velike brojnosti, navijače Lecha krasi i ogroman fanatizam. O njemu dovoljno govori i podatak da su organizovano znali pratiti i utakmice svog U-12 tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.