Oni su najveća razočarenja: Gdje je nestala sva magija sa terena?
Njihove igre nisu opravdale očekivanja klubova čiji dres nose. Utakmice u kojima nastupaju uglavnom donose razočaranje zbog nastupa ovih fudbalera i moraće da pokažu dosta više u nastavku sezone (Foto: EPA)

Oni su najveća razočarenja: Gdje je nestala sva magija sa terena?

9. Sergej Milinković - Savić (Lazio)

Midhat Šljivak

Biti fudbaler znači imati i veliki pritisak na terenu. Oni koji se s time ne mogu nositi često jednostavno nestanu, ne ostvare karijere kakve su im se predviđale, a često dolazi i do zasićenja pa fudbaleri od kojih se dosta očekuju dugo se traže i tek nakon određenog perioda se vrate u život.

Lazio je tokom ljeta navodno odbijao mnogobrojne ponude za srpskog fudbalera. Tražili su Nebeskoplavi čak 150 miliona eura za ovog fudbalera, ali kako trenutno SMS igra njegova cijena će poprilično pasti. Sergej je očajno ušao u novu sezonu i postigao je jedan gol i jednu asistenciju u 11 odigranih utakmica.

Top Komentari

Enchy
Jel ovdje neko nekog zahebaje??? Šta će ovaj Duje Ćaleta u ovom društvu??? Koji je on q?
26 3
Bayern Munchen
NEUER je i dalje broj JEDAN,nije on kriv sto Bayern ne igra sjajno.Ko je gledao utakmice zna o cmeu pricam.Protiv Ajaxa spasio je 3,4 cista gola
11 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi