Ono što je Adama Traore danas uradio igračima Bournemoutha je glavna tema na Twitteru

Nevjerovatna snaga i brzina

Ono što je Adama Traore danas uradio igračima Bournemoutha je glavna tema na Twitteru

E. Čaušević

Fudbaleri Wolverhamptona na svom terenu danas su pobijedili Bournemouth sa 1:0 u meču 31. kola Premiershipa.

Wolvesi su uspjeli da dođu do važne pobjede i s Manchester Unitedom nastave borbu za mjesta koje vode u Evropu. Odlučujući trenutak na meču desio se u 60. minuti kada je Traore centrirao, a gol je zabio Raul Jimenez.

Upravo je Adama Traore bio jedan od najboljih pojedinaca na ovoj utakmici. Bio je veoma raspoložen za igru i ponovo je pokazao svoju nevjerovatnu brzinu.

Situacija koja je obilježila meč desila se u 34. minuti kada je Traore svojim driblinzima zadao glavobolju igračima Bournemoutha, koji su ga samo prekršajem na kraju uspjeli da zaustave.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/InakiFutbol/status/1275845747666227203[/twitter]

Top Komentari

Penderinos
Dobro je imati ovakvog igrača u sastavu, prava zvijer
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi