Opet se na Otoku aktivirala priča o aferi Zahe sa kćerkom bivšeg menadžera Uniteda

Zbog toga navodno nije igrao u Manchesteru

Opet se na Otoku aktivirala priča o aferi Zahe sa kćerkom bivšeg menadžera Uniteda

E. Škorić

Wilfried Zaha nije dobio pravu priliku u Manchester Unitedu, a njegov nekadašnji saigrač Patrice Evra smatra da je za sve kriva njegova afera s kćerkom Davida Moyesa.

On je bio član Uniteda u doba kada je trener bio David Moyes, a navodno je samo "nestao" iz Moyesovih planova nakon što je ovaj saznao da je nogometaš spavao s njegovom kćerkom Laurenom.

Sada je o tome, dok je gostovao na Sky Sportu, govorio i Evra.

"Uz dužno poštovanje, ali svi navijači Palacea znaju da Zaha zaslužuje više. Strašan je igrač, trebao bi da igra na većoj razini. Sjećam se da je u predsezoni igrao svaki meč i kada se pojavila vijest o aferi s kćerkom Davida Moyesa, samo je nestao. Ali je nevjerovatan igrač", poručio je Evra.

Nakon takvih komentara Francuza, voditeljica Kelly Cates je samo kratko rekla: "Ne znamo pozadinu te priče, pa je vjerovatno najbolje da je za sada ostavimo po strani".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaha (27) je uvijek odbacivao tvrdnje kao "glupe tračeve" i rekao da nikada nije ni upoznao Moyesovu kćer.

Wilfried je za oko 10 miliona futni u sezoni 2013/14 iz Uniteda prešao u Palace, a jučer je s dva gola servirao slatku osvetu Crvenim vragovima na Old Traffordu.

Top Komentari

AmarSahi
Džeko lajkovao sliku Ronalda na Instagramu, hajde objavite!
0 1
Penderinos
Dragi zaha imaš li ti oči u sa gledaš mala gadna ko Gábor, i nebila ko joj je otac
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije