Zidane: Nećemo više nikoga dovoditi
EPA

Zadovoljan trenutnim timom

Zidane: Nećemo više nikoga dovoditi

Trener Real Madrida Zinedine Zidane tvrdi da njegov klub neće do kraja prijelaznog roka dovoditi igračka pojačanja. 

Redove aktuelnog šampiona Evrope ovog ljeta su napustili Pepe, Danilo i Alvaro Morata, a iako za njih nisu dovedene zamjene, trener Zinedine Zidane izjavio je kako je za Real Madrid ljetni 'šoping' gotov. 

"Zadovoljan sam sa trenutnim timom i fudbalerima koje imam na raspolaganju. Pojačanja nam uopšte nisu potrebna. Svi smo spremni", izjavio je Zidane. 

Jedno od pitanja španskih novinara odnosilo se i na to kako će izgledati tim bez Ronalda. Portugalac je, podsjetimo, suspendovan do druge polovine oktobra zbog ponašanja na utakmici Superkupa Španije. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nikad nisam ni zamišljao tim bez njega. On je član Real Madrida i ne ide nigdje. Ovo je njihov tim, njegov grad, zadovoljan se svime štp ima ovdje. Svašta se govorilo, no on ostaje", naglasio je francuski stručnjak. 

Pred Realom Madridom je danas utakmica 2. kola LaLige protiv Valencije. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi