Opet tmurni oblaci nad Bilinim poljem: Pogledajte dešavanja sa pressice NK Čelik
Video:Dino Kurbegović

Zeničani ostali bez Upravnog odobora

Opet tmurni oblaci nad Bilinim poljem: Pogledajte dešavanja sa pressice NK Čelik

A. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Novo rukovodstvo NK Čelik izdržalo je nekoliko sedmica. Upravni odbor zeničkog velikana na današnoj press konferenciji podnio je neopozivu ostavku.

Predsjednik Armin Gafurović te najbliži saradnici Tarik Hadžimahmutović i Jasmin Begagić su zenički klub preuzeli u najtežim momentima u svojoj historiji, ali su ponovo prevareni i izigrani od strane Gradonačelnika i Gradske uprave, koji nisu ispoštovali dogovor.

Sada već bivši Upravni odbor se osjeća izigranim od strane gradske vlasti jer do sada nisu ispunjena data obećanja.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Osigurno je i štampanje oko 1.000 dresova, dogovoreni su i sponzori, oko 100 firmi je pristalo da mjesečno izdvaja 500 KM te konstantovano kako ukupan dug Čelika iznosi manje od šest miliona KM.

Poručili su kako će ostati uz Čelik dok ne dođe nova Uprava uz napomenu da klub treba preuzeti grad Zenica. Dešavanja sa današnje pressice pogledaje u video prilogu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Kakvi bolidi otisli u zadnju ligu i ostavili dug od 6 miliona, umjesto da su krenuli ispocetka registrovali novi klub i sa 0km duga. Ovo nije zapamceno u fudbalu i sigurno ce ostati zapisano u knjigama kao najgluplji potez u historiji ove igre. Ovo samo u BiH ima!!
13 3
Uranija
Naš fudbal u BiH je vrlo sličan ovim uhl****ma na raznim nivoima vlasti, svi bi da se ‘nakače’ na budžetsku pipu. Svi klubovi bi da svake godine se upumpavaju milioni narodnog novca. Ovo nigdje nema na svijetu
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi