Na Grbavici nije ostavio dubok trag, u posljednjem klubu opljačkan: "Ukrali su mi 18.000 dolara"

Kratko se zadržao u Željezničaru

Na Grbavici nije ostavio dubok trag, u posljednjem klubu opljačkan: "Ukrali su mi 18.000 dolara"

Admin Čaušević

U posljednjih deset i više godina mnogo je igrača prodefilovalo stadionom Grbavica. 

Željezničar posljednjih sezona često mijenja igrače i trener s ciljem da se ostvare najbolji rezultati što baš i nije slučaj obziorom na finansijsku dubiozu u kojoj se bh. velikan nalazi. 

Svojevremeno, tačnije u drugom dijelu sezone 2009/10 za Željezničar je nastupao i Božidar Radošević koji je tada stigao na posudbu iz Hajduka te je uspio osvojiti titulu prvaka BiH.

Posljednjih šest godina Radošević je branio u Iranu, tačnije ekipi Persopolisa kojeg je iznenada napustio u sred sezone.

"Raskinuo sam ugovor s Persepolisom, otišao sam doslovno preko noći. Nažalost, nisam mogao više. Dugovanja su se nagomilala. Dužni su mi plaću za devet mjeseci. I na ljeto sam imao isti problem, ali tada su mi obećali da će sve biti u redu, no sve se ponovilo", rekao je iskusni čuvar mreže za Slobodnu Dalmaciju.

"Predsjednik kluba čisti cipele dok razgovara s igračima. Doslovno sam ih morao moliti da me plaćaju. Imam još dvije i pol godine ugovora i sada ću tražiti svoje. Moj advokat se bavi time."

"Jednom su me i opljačkali. Ukrali su mi 18 hiljada dolara iz stana", ispričao je on.

Ovaj 32-godišnjak je još branio u Crnoj Gori, Sloveniji, Mađarskoj te nekoliko klubova u Hrvatskoj.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Vidiš moj dobri kolega.Da si ostao u Želji ne bi imao 18 hiljada dolara i tako ti ih niko ne bi mogao ukrasti.Znači tvoja greška
3 3
Manager
prodefilovalo
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi