Orašje savladalo Čapljinu, Velež slavio u Travniku
Foto: Facebook/Bosna Visoko

Prva liga FBiH, 20. kolo

Orašje savladalo Čapljinu, Velež slavio u Travniku

Danas su se igrale utakmice 20. kola Prve lige Federacije BiH, a vrlo bitne pobjede upisale su između ostalih ekipe Orašja i Veleža.

Orašje je kući dočekalo Čapljinu i bez većih problema slavilo sa 3:1. Domaći su već nakon prvog dijela imali prednost od 3:0, a za goste počasni gol je postigao Nikola Leko u nastavku utakmice.

Travnik i Velež su se sastali na Piroti, a Rođeni su izašli kao pobjednici na kraju i slavili su sa sigurnih 2:0. Strijelci za ekipu iz Mostara su bili Mujanović i Behram.

Kada je u pitanju susret između Slavena i Iskre, ekipe su podijelile bodove jer je bilo 2:2. Gosti su golovima Seferovića i Šehića vodili sa 2:0, ali domaći su ipak do kraja uspjeli da uzmu jedan bod.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Visokom su lokalni derbi igrali Bosna i Rudar iz Kaknja, a gosti su pobijedili sa 2:0 golovima Kobilice i Čehajića. TOŠK je u Tešnju dočekao Igman i pobijedio ga sa sigurnih 2:0. Golove su postigli Nuhanović sa penala i Radulović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi