Veznjak Slobode za SportSport.ba

Ordagić: Želimo se plasirati u Ligu 6

Adnan Beganović

Amer Ordagić, sjajni veznjak Slobode, bio je krajem prvog dijela sezone na pragu odlaska sa Tušnja.

Ordagić se povezivao sa pojedinim klubovima iz inostranstva, ali i onima iz vrha Premijer lige, međutim, ostao je vjeran Slobodi s kojom se trenutno nalazi na pripremama u Međugorju.

"Tu smo već par dana, radimo dobro i imamo po dva treninga na dan. Znamo da ovdje to moramo dobro odraditi kako bi u Antaliji mogli raditi neke druge stvari. Svim igračima je najteži upravo ovaj dio kada se mora raditi bez lopte, ali hvala Bogu svi smo zdravi i ne preskačemo treninge", kazao je Ordagić za SportSport.ba.

Slobodin cilj u drugom dijelu sezone je ulazak u Ligu 6. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prije svega naš cilj je da probamo izboriti Ligu 6, a imamo jako težak raspored. Ako to izborimo bez opterećenja imamo i dobre šanse da se borimo za Evropu. Imamo samo prvenstvo, dok će neke druge ekipe imati i kup", dodao je veznjak Slobode Amer Ordagić. 

Ordagić je ove polusezone u dresu tima sa Tušnja u ligi upisao 15 nastupa uz šest asistencija. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi