Zeba na treningu Slobode

Kod bivših saigrača

Zeba na treningu Slobode

E. Škorić

Ovih dana nekoliko bh. premijerligaša priprema se u Hercegovini.

U Međugorju se tako nalaze Sloboda i Željezničar, čije pripreme su u punom jeku, a nekoliko igrača obje ekipe ima priliku da se ponekad i druži.

Zajko Zeba je trenutno u Međugorju s ekipom Željezničara, no on je prošle sezone nosio dres Slobode, pa rado, kada ima vremena, ode i do treninga crno-crvenih.

Tako je Zeba, u rijetkim trenucima odmora, otišao da prati današnji trening svog nekadašnjeg kluba, a ovaj sjajni veznjak uživa veliko poštovanje kod bivših saigrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeba je  u aktuelnoj sezoni, kao igrač Slobode, upisao osam nastupa dok je prve tri utakmice u sezoni propustio zbog suspenzije. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi