Oremuš: Celtic je klasna ekipa, napade su većinom završavali na individualni kvalitet

Prvotimac Sarajeva nakon meča

Oremuš: Celtic je klasna ekipa, napade su većinom završavali na individualni kvalitet

Fudbaler Sarajeva Mirko Oremuš nije bio pretjerano nezadovoljan zbog večerašnjeg poraza od Celtica (1:3) i nakon meča je poručio da su on i saigrači odigrali dobru utakmicu. 

Bordo momci su poraženi od velikog Celtica u okviru prve utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona, a Oremuš je u debiju na Koševu postigao jedini gol za svoj tim.

"Pa, sretan sam jer sam na prvom meču dao gol. Igrali smo protiv klasne ekipe koja stalno igra Ligu prvaka. Moram reći da sam zadovoljan našom igrom. Pokazali smo pred navijačima da se nismo uplašili, hvala im na sjajnoj podršci", kaže Oremuš i dodaje:

"Dobro smo stajali, ali oni su većinom napade rješavali individualnim kvalitetom. Ja im čestitam, to je nogomet".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kakvu utakmicu očekuje na Celtic Parku?

"Sigurno je da će biti još teže. Bit će to sjajno iskustvo za nas. Moramo igrati kao večeras, dobro stajati na terenu i nadam se da ćemo na kraju biti sretni", zaključio je fudbaler bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alen23
Celtic nije igrao LP ima 3.godine tako da ste se usrali malo nemate muda predali ste se nije ni pocela utakmica Husref vas na pripremama ubio priprema za Celtic je trebala bit psihicka baza jer ste retardi
0 4
Reprezentativac
Takoje alene neksi him reko’’ samote nečuju jebajiga moraš se zaderat malo hihihihi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi