17

Komentari (17)

Sarbit2019
Kad ce sergija za nestale kablove pitam za druga uzeo bi 2 metra kako ide prodaja bon ulaznica,jesmo li se Titule HALALILI ili da repliciram?
Lafac
Ako je sviran faul ,ono je karton taman da ga je dao u Vlakovu!!!
BordoBijeli
@Lafac Za st bolan zuti.Majmun ga gurno covjek mozdani dobio,zamisli kako je njegovoj porodici bilo to gledati.Fujj cigani jedni.
Tarik_Hakalo
Ako cemo najrealnije Njanjajvo nema pojma. Pratim forum SportSport.ba i mogu samo reci, da su vam puna usta Veleza međutim vaše Njanjajvo je još jednom dokazalo zašto se nece nikad plasirat na EL...jednostavno nemate kvalitet.
Lafac
Ovo je greška sudije,čist drugi žuti karton!
Tas14
Pitanje je bilo hoćel umrijeti, ti o kartonima
frkt
Pa da pazi gdje ide glavom ne bi dolazilo u opasnost pitarska ****a
Iziksaudvicu
Poginuo daBogda.
Lafac
@Tas14 pogledaj malo bolje,gore je prošao Mustafa,ovaj vas je čisto iskoristio situaciju i odglumio!!
Tas14
Kako je mogao odglumiti kad su ga odveli u Hitnu u kritičnom stanju
Lafac
Gluma 100% ,ja se sjećam i derbija gdje je sudija igračima Želje u ambulantnim kolima davao kartone. Ako je bio faul ono je žuti,ako ćemo realno pričati,al pošto ste vi pitari ne realni to je druga stvar!
rabodimis
@Lafac Nije mogao bit toliko dzubre.. Nije vam dosta sto vam je na svaki moguci dodir onih vasih padavicara svirao prekrsaj ? Je*o li ga onaj kriminalac morz u guzicu..
Lafac
Znamo mi kako vi pitari glumite. Ko se sjeća samara sudije prema Saricu,frajer u hitnoj pomoći lafo završio povraćao itd...gluma 100%
Lafac
@rabodimis o čemu govoriš? Frajer poništio čist gol i nije dao drugi žuti karton Oremušu i prozivas Amara.. ma mrs se i ti i vaša sudijska organizacija koja vas gura u 3 lijepe pm!!!!
rabodimis
@Lafac Mozda si ti navikao da vas gura neko pa ti nije nesto pravo. Frajer nije svirao ni jedan prekrsaj u zoni suta za Sarajevo, a taj gol je cist samo u tvojoj ludoj glavi.. o tom kartonu za Oremusa.. uozbilji se.. Sudijska i sve organizacije pod NFS BiH-a su vase.. Niko iz FK Sarajeva nema dodirnih tacaka sa njima osim onih nuznih.. A morz sakama od stolove udara i daje smjernice.. Poznati muljator i sirom BiH-a prepoznatljiv kao ku*cina od covjeka.. I "nasa" organizacija ?? XD Da ne vjerujem svojim ocima nego tebi ? XD
BordoBijeli
@Lafac Ako je ovo za zutog onda je onaj start Boje nad Fanimom za 15 crveni
GiS
@Lafac yebem i tebe i onog vaseg celavog manekena. Mozes ga POPUSITIT MIRKU
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.