Origi na izlaznim vratima Liverpoola

Pochettino spreman da ga dovede

Origi na izlaznim vratima Liverpoola

Eldar Ganibegović

Tottenham ovog ljeta nije mnogo poslovao, tačnije, doveli su samo Davinsona Sancheza iz Ajaxa, međutim mogao bi još jedan novi igrač obući dres Pijetlova. 

Engleski mediji prenose kako je šef Tottenhama Mauricio Pochettino spreman da u redove svoje ekipe dovede napadača Liverpoola Divocka Origija.

Origi je prethodne sezone često dobijao priliku, međutim na početku ove se ne nalazi u planovima Jurgena Kloppa, koji više povjerenja ima u Firminu, Sturridgu i Solaneku, pa bi tako belgijski internacionalac mogao napustiti Redse. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Origi je u Liverpool stigao 2014. godine za 10 miliona funti iz Lillea, a od tada je odigrao 51 utakmicu u engleskoj Premier ligi i postigao 12 pogodaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi