Trener Čelika nakon poraza od Tuzla Cityja

Ornek: Nismo završili sa pojačanjima

Čelik i Tuzla City danas su na Bilinom polju odigrali prijateljsku utakmicu.

Više razloga za slavlje na kraju je imao novi premijerligaš, koji je slavio rezultatom 2:0, međutim unatoč porazu Čelikov trener Adnan Ornek nije nezadovoljan.

"Zadovoljni smo kako smo odigrali ovaj meč, igrali smo protiv ozbiljne ekipe i sretni smo što smo odmjerili snage s njima. Čestitam im na pobjedi", kazao je Adnan Ornek prisutnim novinarima na konferenciji za medije, pa potom nastavio:

"U suštini smo uradili ono što smo željeli. Cilj nam je bio u zadnjoj provjeri imati kvalitetan tim kao što je Tuzla City, jer imamo težak raspored, ali generalno sam zadovoljan kako stvari teku. Naravno, imamo mane i nedostatke, međutim nismo završili s pojačanjima i očekujemo još nekoliko igrača kako bi što spremniji dočekali narednu sezonu", istakao je Ornek. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

stopkrkanima
Igrali su ko picke druze ko picke... Smijesna zadnja linija, a taj zalizani Adilovic fuj.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi