Čelik stigao do pete pobjede ove sezone

Ornek: Poslije pogotka Okića nismo dozvolili Radniku da nas ugrozi

S. Mlaćo

Čelik je danas pred svojim navijačima došao do pete pobjede ove sezone.

Ševko Okić je presudio svom bivšem klubu Radniku iz Bijeljine, a Čeliku donio 21. bod.

Zeničane se nalaze na sedmom mjestu, a nakon meča mogao je biti zadovoljan šef struke Adnan Ornek.

"Igrali smo protiv snažnog protivnika i to je jedna od boljih ekipa protiv koje smo igrali na našem terenu. Pravili su dobar pritisak kada smo gradili našu igru, a gol Okića nam je puno pomogao. Naš protivnik je prije našeg gola mogao povesti, a i mi smo nakon pogotka Okića imali stativu, te nekoliko dobrih šansi. U zadnjim mečevima nismo imali pobjeda, pa smo i kod vodstva 1:0 bili pod pritiskom. Poslije vodstva nismo dozvolili Radniku mnogo šansi, te je za nas jako važno što smo do sada osvojili 21. bod. Radnik je jako dobar tim", kazao je Ornek.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi