Trener Čelika nakon pobjede protiv Viteza

Ornek: Umoran sam od svega, moram pričati s predsjednikom kluba

E. Čaušević

Čelik je danas sa 3:0 savladao ekipu Viteza u generalnoj provjeri za nastavak Premijer lige BiH.

Zeničani su na Bilinom polju priveli zimske pripreme kraju, te su odigrali posljednji pripremni duel. Čelik je sa 3:0 bio bolji od Viteza, a golove za domaći tim postigli su Dedić, Dilaver i Okić.

Nakon utakmice trener Čelika, Adnan Ornek, izjavio je da je zadovoljan s onim što je vidio na terenu, te da su igrači ispoštovali sve što je tražio. No, također dodao je da je veoma umoran od svega što se dešava u klubu i da mora pričati sa predsjednikom.

"Na početku je bilo malo grubosti i imali smo nekih problema. Generalno smo zadovoljni, ono što smo tražili od igrača oni odigrali. Ovo je zadnji pripremni meč i moramo biti spremni za nastavak prvenstva. Čeka nas vrlo težak protivnik. Generalni smo zadovoljni radom na pripremama, ali dosta sam imao problema oko transfera i dovođenja novih igrača

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imali smo konekciju s dosta dobrih igrača i bili u završnim pregovorima, ali nažalost nismo ih doveli. Umorio sam se od ovih poslova, ovo je veliki klub i treba razgovarati sa svim igračima. Šta mi dođe u ruke radim, nalazim igrače, a one koji pronađem odu u drugi klub. To je za mene sve teško i razgovarat ću s predsjednikom", rekao je Ornek nakon meča.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Najedi se govana i ti i predsjednik...jebem vas usta lopovska.....volim te ČELIK
3 8
nickizedostizeko
Mislim da bi vilo ugodnije i igračima i navijačima da Ornek priča engleski, nisi mamlaz pa ne znaš engleski. Ovako ne bi trebalo 3 minuta da se kažu 3-4 rečenice.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije