Oršićev razrednik: Pozlatili ti se izostanci koje sam ti pravdao!

Napadač postigao tri gola

Oršićev razrednik: Pozlatili ti se izostanci koje sam ti pravdao!

Jedan od onih koji su najsretniji zbog hat-tricka Mislava Oršića protiv Atalante je njegov nekadašnji razrednik Marko Sladoljev. 

Sladoljev, koji je danas saborski zastupnik, oglasio se na Facebooku nakon sinoćnjeg susreta Dinama i Atalante, a njegov post je privukao mnogo lajkova i komentara.

"Mislav Oršić pozlatili ti se svi oni izostanci koje sam ti kao razrednik opravdavao! Trebao sam biti nogometni skaut, a ne vjeroučitelj!", napisao je Sladoljev.

Inače, on je početkom godine u Sabor došao u dresu Dinama i to na dan revanš utakmice šesnaestine finala Evropa lige protiv Viktorije Plzen.

"Odlučio sam na taj način pružiti podršku Dinamu, to je moj klub. Od malena idem na utakmice Dinama, imam godišnju ulaznicu i taj klub je obilježio veliki dio mog života", poručio je tada Sladoljev.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oršić se sinoć skupa sa Norvežaninom Erlingom Halandom upisao u historiju Lige šampiona. Njih dvojica su postala prva dva različita igrača koja su na debitantskim nastupima postigla hat-trick u jednoj sezoni ovog takmičenja.

Oršić sa svojim Dinamom u drugom kolu igra protiv Manchester Cityja u gostima.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
"Njih dvojica su postala prva dva različita igrača koja su na debitantskim nastupima postigla hat-trick u jednoj sezoni ovog takmičenja." Molim vas može li pojašnjenje? Postoje li prva dva ista igrača koja su na debitantskim nastupima postigla hat-trick?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi