10

Komentari (10)

Krivaja Zavidovići
Da je u ovo bar 1% pravna država Oručević bi bio u zatvoru, a on direktor. U BiH je sve naopako i džaba se nadamo nekom boljitku. Sretan je onaj ko je otišao...
mostarac
Vukasine ole,ole ,ole ...Kad je bilo najteze Vuko je bio tu za Mostar i njegovu raju pomagao je ranjenike ARBIH u Turskoj i zbog toga je imao problema u CG i prema tome kao Mostarac i kao RA puna podrska Vuki iako mislim da Safa nije imao nikakve veze sa napadom na legendu Veleza prvog kapitena koji nije rodjeni Mostarac ali je osvojio nas Rodjene svojim odnosom prema dresu Veleza i raji !!
Zulfikar
Cuj direktor centra za mir i multietnicku saradbju hahaha
Gari Garinča
Nerazumijem ove naivne Bošnje koji više vjeruju jednom ******u sa Cetinja nego našem Safi. Zato naivne Bošnjačke glave stradaju i lete ko leteci tanjiri.
Krivaja Zavidovići
Jeste! Treba pružiti podršku teškom kriminalcu samo zato što je Bošnjak. I poslije se čudimo što propadamo...
Grohot
Vuko kralju RAja je uz tebe
LevoKrilo
Vukašin Petranović je branio i za F.K. "Sarajevo". Osvojio kup BiH sa Sarajevom, osvojio Kup Maršala Tita sa Veležom i također osvojio kup Turske za Trabzonsporom...Imao jako dobru karijeru.
SarajevoFC
Oručević, kao i svi bivši i sadašnji SDA-ovci jeste gnjida, kriminalac, ološ, itd ali ovaj ludi golman stvarno nije dobar u glavu. Ovakve budalaštine možeš čuti još samo možda od Nazifa Gljive.
nightcry
Safet Oručević je gnjida i ološ, a Vukašin je ljudska gromada - vjerujem da će svi istinski Veležovci uvijek stati na stranu svoje legende, a kriminalca Oručevića poslati u historiiju sa etiketom gnjide.
Adohordas
Orucevic majmun,kriminalac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.