Osam golova postignuto na utakmici Changchuna

Kineska Super liga

Osam golova postignuto na utakmici Changchuna

D. Vejo

Izabranici Slaviše Stojanovića nikako na zelenu granu. Nakon tri kola, njegova ekipa osvojila je svega jedan bod. 

Slovenački trener srpskog porijekla otisnuo se u daleku Aziju gdje je preuzeo mjesto šefa struka kineskog superligaša Changchun Yataija. Čim je preuzeo klupu Yataija, Stojanović je po prve akvizicije otišao na Balkan. 

Hrvatski fudbaler Darko Matić bio je prvo pojačanje, a nakon njega Stojanović je u redove svog kluba doveo i novosadskog egzekutora, centarfora Ognjena Ožegovića koji je briljirao u dresu Vojvodine ove sezone.

Ipak, tim je već na startu sezone krenuo nizbrdo. Samo jedan bod u tri kola. Uzbudljiv fudbal viđen je jučer na travnatoj podlozi Changchuna. Oni su sa ekipom Tianjina odigrali 4:4 (2:1) i tako su upisali prvi remi.

Da li bolji dani dolaze za Ožegovića i društvo, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi