U Španiji ništa novo: Kiks Barcelone i nova povreda Dembelea

Remi u Pamploni

U Španiji ništa novo: Kiks Barcelone i nova povreda Dembelea

E. Ganibegović

Osasuna i Barcelona odigrali su 2:2 u 17. kolu španske Primere.

Devetnaestogodišnji Nico je doveo Barcelonu u vodstvo u 12. minuti, a samo minut kasnije izjednačenje domaćinu donosi Garcia. Klikom OVDJE pogledajte te golove.

Na otvaranju drugog poluvremena još jedan 19-godišnjak postiže gol za Barcelonu i donosi novo vodstvo Blaugrani. Ezzalzouli je pogodio u 49. minuti. Njegov gol pogledajte OVDJE

I kada se činilo da će Barcelona upisati tešku, ali vrijednu pobjedu, u 87. minuti jedan odbijanac kupi Chimy Avila i postavlja konačnih 2:2. Pogledajte njegov gol klikom OVDJE.

Treba spomenuti i da je novu povredu doživio Ousmane Dembele, kojeg je u 81. minuti morao zamijeniti Philippe Coutinho.

Tako se nastavila serija loših rezultata Barcelona i trenutno je ovaj tim na osmoj poziciji s 24 boda, samo dva više od svog današnjeg protivnika koji je deseti.

U narednom kolu Barcelona će dočekati Elche, dok će Osasuna u goste kod Getafea.

Ranije danas Villarreal je s 2:0 savladao Rayo Vallecano, od 18:30 sastaju se Betis i Socieada, dok od 21 sat derbi kola igraju Real i Atletico Madrid.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 17. kolo:

Osasuna 2:2 Barcelona (Garcia 13', Avila 87'; Nico 12', Ezzalzouli 49')

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ovo vise nije ni smijesno,treba ih zalit :D Osasuna gubi vazne bodove za europa ligu,sramota
7 2
Icardi072
Ovaj Cavi pravi firaun. Umri barso
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi