Oscar zabio golčinu karijere i rastužio Mallorcu

Kakva majstorija

Oscar zabio golčinu karijere i rastužio Mallorcu

E. Škorić

U petak navečer odigrana su prva dva meča 30. kola španske La Lige.

Mallorca je nakon teškog poraza od Barcelone imala nešto veća očekivanaj od duela kod kuće s Leganesom i bila je jako blizu da upiše pobjedu, no u 87. minuti Oscar postiže spektakularan pogodak iz slobodnog udarca.

Mallorca je prethodno povela u devetoj minuti golom Seville, ali na kraju može da žali što nije došla do sva tri boda. Da jeste, napustila bi opasnu zonu, no ovako je i dalje "u crvenom". Leganes je na dnu s 24 boda, Espanyol ima isto 24 i utakmicu manje, a 18-plasirana Mallorca je na 26 bodova.

Osim ovog meča, odigran je i onaj između Granade i Villarreala, a gostima je tri obda obezbijedio Moreno golom u 11. minuti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

jony1919
Dobar igrač...nekoliko magičnih golova je dao ove sezone...vrijeme je za odlazak u neki jači klub ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi