Osijek i Hajduk u sjajnom meču podijelili bodove

Remi na Gradskom vrtu

Osijek i Hajduk u sjajnom meču podijelili bodove

Osijek i Hajduk su danas podijelili bodove u utakmici 26. kola HNL-a odigravši na Gradskom vrtu sjajan meč koji je završen rezultatom 3:3. 

U veoma teškim uslovima za igru gosti su poveli nakon samo tri minute golom Bašića, ali već u 22. minuti rezultat je bio poravnat jer je za domaće izjednačio Marić. Do kraja prvog dijela meča viđena su još dva gola, po jedan u obje mreže. Prvo je Osijek okrenuo rezultat na 2:1 golom Lepe, da bi gosti poravnali preko Gentsoglua u 41. minuti.

U drugom poluvremenu Hajduk dolazi do novog vodstva i to autogolom Simuneca iz 58. minute, a domaći do jednog boda stižu 13 minuta prije kraja kada je sa penala Hajradinović bio precizan.

Hajduk je nakon ovog remija ostao na 2. poziciji sa 51 bodom, dok je Osijek još uvijek četvrti sa devet bodova manje.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi