Hajradinović strijelac u remiju Osijeka sa Cibalijom

Šesti gol u sezoni

Hajradinović strijelac u remiju Osijeka sa Cibalijom

Bh. internacionalac Haris Hajradinović bio je strijelac jedinog pogotka za Osijek na današnjoj utakmici protiv Cibalije u 25. kolu HNL-a.

Meč u Vinkovcima okončan je rezultatom 1:1, a poveo je Osijek u 15. minuti. Hajradinović je pogodio iz penala za vodstvo gostiju od 1:0.

U 40. minuti, Cibalia je poravnala na 1:1 i to preko Galića koji je, ispostavit će se na kraju, postavio konačan rezultat susreta.

Haris Hajradinović je odigrao svih 90 minuta za Osijek, a ovo mu je bio šesti pogodak u ovoj sezoni hrvatskog prvenstva.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Osijek nakon 25 kola zauzima četvrto mjesto sa 40 bodova, dok je Cibalia pretposljednja sa 19 bodova.

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Odlican igrac
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi