Osijek završio najveći transfer u historiji kluba

Bjelica izuzetno sretan

Osijek završio najveći transfer u historiji kluba

S. Mlaćo
NK Osijek je završio najveći ulazni transfer u historiji kluba.

Naime, Osječani su nastavili saradnju sa sjajnim argentinskim napadačem Ramonom Mierezom koji je potpisao ugovor do 2024. godine, te je time aktivirana klauzula o otkupu ugovora s obzirom da je Mierez bio igrač Alavesa.

Mierez je stigao u Osijek prošle godine i brzo pokazao svoje kvalitete.

Trenutno je prvi strijelac lige sa 22 postignuta pogotka, čak šest više u odnosu na napadača Dinama Mislava Orišića.

"Sretan sam što je Osijek otkupio moj ugovor. Ovdje sam odlično prihvaćen, svi paze na mene, a najviše mi znači što smo moja obitelj i ja sretni u Osijeku. Svakom igraču je najvažnije da se dobro osjeća u klubu u kojem igra i da se obitelj dobro osjeća u gradu u kojem živi", kazao je 23-godišnji Mierez.

[facebook]https://www.facebook.com/nkosijek/photos/a.232267078851/10160942928793852/[/facebook]

Oglasi

"Biti najbolji strijelac za mene bio bi lijep doseg i velika satisfakcija. To je rezultat svakodnevnog rada koji ti omogućuje da na utakmici budeš na sto posto. Želja mi je na svakoj utakmici pomagati suigračima i čini me sretnim što sam s njima napravio mnoge dobre stvari za Osijek", dodao je Mierez.

Nenad Bjelica nije skrivao zadovoljstvo.

"Mierez nas je svojim igrama, golovima i ponašanjem natjerao da otkupimo njegov ugovor i da bude naš član iduće tri godine. Sretni smo zbog svega što je ostvario, on je momčadski igrač koji daje cijelog sebe u svakom treningu i na svakoj utakmici i apsolutno zaslužuje ovo što mu se događa", poručio je Bjelica.

[facebook]https://www.facebook.com/nkosijek/videos/160723892577295[/facebook]

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Naveo je da Mierez sada može otići samo u slučaju eventualne nemoralne ponude.

Osijek je trenutno drugoplasirana momčad lige.

Top Komentari

Realist
Strašno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi