Osim: Drago mi je što nismo zabili gol iz penala jer bi možda bilo nekakvih priča

Trener Željezničara nakon meča na Pecari

Osim: Drago mi je što nismo zabili gol iz penala jer bi možda bilo nekakvih priča

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara večeras su u gostima slavili protiv Širokog Brijega (0:1) u derbiju sedmog kola Premijer lige.

Plavi su do pobjede uspjeli doći u drugom poluvremenu, a jedini gol na meču postigao je Mustafa Mujezinović.

Nakon meča održana je i press konferencija, a prisutnim novinarima obratio se strateg gostujućeg tima Amar Osim.

"Utakmica u kojoj je svaki protivnik imao po poluvrijeme gdje je imao više nekakvu incijativu i kontrolu, nije bilo nekih izrazitih šansi osim Širokog u zadnjoj minuti iz prekida. Mi smo imali sreću da svoje poluvrijeme krunišemo golom u jednoj od rijetkih šansi, odnosno nije ni šansa nego nekakav šut, dok Široki nije. Vjerovatno bi i Široki da je dao prvi gol bio bliži pobjedi, to se vidjelo od početka. Mi smo dali gol, oni su malo više pali i nisu nas specijalno ugrozili do kraja osim ovih gužvi", rekao je Osim i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Drago mi je što nismo zabili gol iz penala, mislim nije mi drago, ali je penal bio sretan ili nesretan i nespretan po Široki. Da smo dali taj gol i da je taj gol usmjerio utakmicu bilo bi nekakvih priča i bolje po nas je ovako ispalo. Hvala domaćinu na korektnosti. Utakmica ovdje ko i uvijek napeta i tvrda, ali u dobrom duhu".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Rajvosa2019
Penal cist kao suza / lukav je Brkica kao lisica - prvo poluvrjeme mrsavo a drugo odlicno Brkice
30 4
bananko
Penal cist ko suza
27 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi