29

Komentari (29)

starmac
Penal čist.Nema šta ko prigovarati.Široki igro,ŽELJO zabijo.
19Blue21
Ko je ovo prvi??? :D :D :D
19Blue21
Cist penal bio, nema tu price, al haj... U svakom slucaju bravo Amare, cestitke momcima
Asam85
Trebalo je to zabit, pa neka priča ko šta hoće, hušmanima i ne treba neki razlog, ŽELJEZNIČAR je uvujek povod za priču, a mislim ko bi drugi bio.
hzsg
Guraju se strumfovi svim silama (penali, delegiranje sudaca sebi i konkurentima) da osvoje sampionsku titulu u godini kada slave jubilej.
BlueBoys
Dobro si to primjetio inspektore. :D Cak sta vise ovaj igrac Sirokog je BAS iz tih razloga i udario Mujezinovica da bi sudija svirao penal. No sikiriki kad si sve PROZREO tako lijepo zna se onda kome ce titula. :D A vala i nek ide red bi bio. Evo sto se mene tice neka svaki klub, pa i vi da osvojite titulu u godini kada budete slavili jubilej 100 godina, samo sto ces ti morati sacekat JOS jedno 26 slovima >>>> (dvadesetsest) godina . :D
Lafac
Hahah nesto gluplje nisam odavno pročitao !! Ja cu tebi reci a ti meni odgovori da ovo nije tacno : Sarajevo kao klub ima najviše predstavnika u NSBIH ( Begic,Bakovic, Dzemidzic, Merdanovic,Pilav, Selimović) što u izvrsnom odboru sto na raznim funkcijama,čak vaš Pilav delegira sudije i ti dodjes ovdje da lažeš,pa stvarno ne mogu vjerovati dokle ide ta vaša pitarska lažljiva priča !!! U ovih 7 kola ja nisam vidjeo ni jednu spornu situaciju u korist Želje a u korist Sarajeva su bile sigurno 3-4 situacije,s toga ne rise !!!
OR7
ma pusti šuplju Amare,šta god i kako god bude,naći će se pametnjakovići,trebao je Lendrić zabit pa neka oni prićaju nani svojoj
user1571956549
Kaskada opet kakis hebo te hevrej u doope hahahaha
BlueBoys
Zabicemo drugi put. :D
kaskada24
Zar smo tek tako lahko prešli Osimu preko poraza iz Izraela pa ga sad hvalimo? Sad smo malo i naivni.
milivoje
Xaxaxaxaxaxaxa čuj ove budale
kaskada24
Za onakav poraz odgovornost mora da se snosi i savjesni ljudi to znaju, Osim očigledno ne zna, a kititi se premierligaškim perjem nije opravdanje. Pravi navijači to znaju!
milivoje
Poserem se na te navijače,i tu priču
Juggjesamojedan
Ne brukaj se, pravi navijaci ocekuju duplu ove sezone a svi znamo da maccabi pa one sljedece uhljube ne bi prosli
kaskada24
Dok god budeš tako posmatrao protivnike, na spisku za uspjeh u Evropi Brotnjo iz Čitluka biće prije Želje! Osnovnu lekciju kolega nisi savladao a to je za je u fudbalu sve moguće a iskustva iz Evropa najbolja, još zarade... Lahko prelaziš preko lijenosti i neodgovornosti svoga kluba!
frkt
Vjeruj mi da nam je bitnija sada dupla jer slavimo jubilej iduce godine neko maccabi bit ce jos prilika samo polako prvo da rijesimo titulu
bananko
Penal cist ko suza
Tarik_Hakalo
Ovaj morž jedva priča...bola' ubit će te Holesterol
vuckobih
Čist penal, e sad bi li ti bilo drago da je ostalo 0:0.
bLUES
Amar doktor nauka PLBIH
BordoBijeli1946
Suh drugu sezonu zaredom, a i trecu ce, garantujem ti.
papagaj
Penal ko suza, igrac koji ne skrivio penal uopće nine gledao gdje je lopta, nego je laktom udarao igraca Želje.KRAJ PRICE
rabodimis
Ja da sam na njegovom mjestu sam bi sebi samar opalio u eteru... Malo je i penal i crveni za onu glupost..
Rajvosa2019
Penal cist kao suza / lukav je Brkica kao lisica - prvo poluvrjeme mrsavo a drugo odlicno Brkice
user1582998148
Za dobrim konjem, vazda se velika prasina dizala tako da uvijek ce biti prica.
realancojk
user1582998148
Kipar :') uskoro i Astana..
Sako12
Čuj možda...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.