Osim: Mi smo s ovim rasporedom dramatično oštećeni

Željezničar bolji od Zrinjskog

Osim: Mi smo s ovim rasporedom dramatično oštećeni

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara danas su na svom meču pobijedili Zrinjski sa 1:0 u zaostalom meču 6. kola Premijer lige.

Plavi su u drugom poluvremenu uspjeli da dođu do pobjede u derbiju i vrijedna tri boda, a jedini gol na meču postigao je Frane Ikić.

Nakon utakmice svoj prvi utisak dao je i trener domaćeg tima Amar Osim za Arena Sport.

"Utakmica gdje su oba protivnika gledala da ne prime gol, iskreno za nas, ne znam kakva je njihova taktika bila. Čekala se greška i čekalo to nešto, dočekali smo to nešto i imali više sreće.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo oštećeni dramatično s rasporedom koji imamo. Pogledajte kakav je trebao biti i vidjet ćete o čemu pričam. Mi to moramo ispoštovati, ali smo dramatično oštećeni".

"Borimo se. Igrači su se trudili i veseli me da nakon dva meča bez energije i želje večeras je bila želja prisutna i uz malo sreće smo pobijedili jako nezgodnog protivnika".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Fk1921
Mi smo odteceni tvojim tuzbama i kamatom a raspored je ok
7 12
MehoS
Bravo Brko kralju.
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi