Trener Plavih dobro raspoložen

Osim iznenadio novinare na pressici, a sebe zabavio: Kakvu je muziku pustio?

Trener FK Željezničar Amar Osim važi za jednu od najinteresantnijih ličnosti u bh. fudbalu pa je gotovo svaka njegova press konferencija vrlo zanimljiva.

Tako je bilo i danas kada se Osim pojavio u Plavom salonu jer je u 13.00 sati bila zakazana pressica Plavih pred sutrašnji duel protiv Širokog Brijega.

Tačno minut ranije pred novinare se pojavio Osim koji je bilo vidno raspoložen, a 'pratila' ga je i vesla muzika kojoj je trener Plavih pokretima tijelom odgovorio na adekvatan način.

To je nasmijalo prisutne novinare, kao i samog Osima kod kojeg se vidjelo da u opuštenoj atmosferi dočekuju sutrašnju utakmicu protiv Širokog iako je naravno vrlo dobro upoznat o tome koliko je ona bitna.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U video prilogu možete pogledati kako je sve to izgledalo:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Kakav klub, takav trener. A i muzika.
73 2
Analiticar
Jos jedan prevarant i klaun.
53 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi