Osim Kebbeha na probi u FK Sarajevo i dva mlada Korejca

Žele se dokazati i dobiti ugovor

Osim Kebbeha na probi u FK Sarajevo i dva mlada Korejca

Endin Čaušević, foto: S. Bošković

Fudbaleri Sarajeva igraju trenutno u Butmiru prijateljski meč protiv Goražda.

Husref Musemić je od prve minute dao šansu igračima koji se baš i nisu naigrali na početku sezone, a u sastavu se nalazi Babacarr Kebbeh koji je stigao na probu.

Također, na probi u bordo klubu već nekoliko dana nalaze se i dvojica igrača iz Južne Koreje. Naime, radi se o Kim Min Suu i Chae Hyo Joonu, a struka Sarajeva će donijeti odluku u narednim danima da li će ovaj dvojac dobiti ugovor.

Od njih smo na slabom engleskom saznali imena i da su igrali "srednjoškolski" fudbal, te da se radi o mladim fudbalerima koji ne kriju želju da bi voljeli ostati i nastupati za bordo klub.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Juve88
Haha sad ce ih vjetnamac natrpati kosookima hahaha i glavno jelo pileće nogice hahah već pregovaraju za nogice sa ovakom i madijem
0 7
Fce
Igrali srednjoskolski fudbal I dosli da igraju za Sarajevo haha
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi