Osim: Mislim da nam se sutra neće ponoviti stvari iz Mostara

Trener FK Željezničar

Osim: Mislim da nam se sutra neće ponoviti stvari iz Mostara

Fudbaleri Željezničara sutra dočekuju Radnik iz Bijeljine u susretu 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Tim povodom Plavi su organizovali press konferenciju na kojoj se prisutnim novinarima obratio trener Amar Osim.

"Njihove šanse najviše vidim u kvaliteti igrača. Pokušat ćemo na terenu naše dobre strane istaći, a njihove neutralizirati, kao što smo to uradili u Bijeljini. To bi već bio dobar početak za nas. Ako ne budemo igrali tako, onda možemo imati jako nezgodnu utakmicu", rekao je Osim i osvrnuo se na dešavanja u meču protiv Veleža prošle sedmice.

"Osnovni problem u Mostaru nam je bio u pristupu i načinu ponašanja na utakmici. To nam je bio najveći problem. Pored toga je i Velež igrao jako dobro. Pokazao je jako interesantne fudbalske elemente".

"Sumnjam da će nam se sutra to ponoviti. Nakon utakmice u Mostaru ne mogu zamisliti da možemo tako nepripremljeno i mekano ući. Bili smo totalno nespremni. Radnik je gostovao u Mostaru i prilično zasluženo pobijedio".

Na pressici se pojavio i Kemal Osmanković, štoper Plavih koji je bio vrlo jasan.

"Radnik je uvijek nezgodna ekipa, ali mi ako budemo pravi mislim da ne bi trebalo biti problema. Želimo se na Grbavicu vratiti pobjedom", rekao je on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret između Željezničara i Radnika igra se sutra na Grbavici s početkom od 19.30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DobarDam
Mislis da sudije nece biti vas 12 igrac?
18 4
BN78
Ako bude posteno sudjenje ,ovu utakmicu Željo neće dobiti.
17 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi