Ko ne može neka sjedi kod kuće: Protiv Želje jučer igrao čovjek star 43 godine

Upisao svih 90 minuta

Ko ne može neka sjedi kod kuće: Protiv Želje jučer igrao čovjek star 43 godine

Fudbaleri Željezničara jučer su u okviru Kupa Bosne i Hercegovine nadigrali u gostima Tekstilac sa visokih 3:0.

Iako u šarenom sastavu, Plavi su se prošetali Derventom te upisali laganu pobjedu.

Plavima s Grbavice jučer se suprostavio i jedan fudbaler koji ima preko 40 godina. Riječ je o Draganu Joloviću, 43-godišnjem igraču koji je član Tekstilca već punih šest godina.

Da je u sjajnoj fizičoj spremi pokazuje i podatak da je jučer protiv Želje upisao svih 90 minuta što sigurno nije bilo lako obzirom da je igrao protiv jedne od najboljih ekipa u državi.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Jolović je najslavnije dane karijere proveo u ekipi Modriča Maxima. Za nju je igrao od 2003. do 2013. godine, a klub se 2008. godine okitio titulom šampiona naše zemlje.

Jolović igra na poziciji štopera, a u toku ove sezone već je upisao i pet nastupa u Prvoj ligi RS i čak postigao jedan gol.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

afica2007
Koji bolan šareni sastav haman prvi tim bio
12 2
Div iz šehera
hahahaa
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi