Osim nakon meča: Iako je ovo Željo, nije željoteka

Trener Plavih kao i uvijek vrlo zanimljiv

Osim nakon meča: Iako je ovo Željo, nije željoteka

Trener Željezničara Amar Osim nakon poraza od Varaždina kaže kako mu ova utakmica nije donijela ništa novo, odnosno da nakon nje zna ono što je znao i prije nje. 

Željo je imao dosta šansi, ali je ipak izgubio sa 1:0.

"Imali su i oni dosta šansi. Otvoren meč. Solidno smo krenuli... Malo smo kombinovali ekipu. Imali smo u drugom poluvremenu jednu koja je možda malo 'igračkija', a ova iz prvog poluvremena možda malo bolje trči ali je slabija u tim odlučujućim trenucima... Na kraju je ispalo da nijedna nije znala dati gol, ali u redu..."

"Niko se nije povrijedio, teren iako je težak ipak je omogućio finih akcija s obje strane".

Je li vidio nešto novo danas?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ono što smo znali prije utakmice znamo i sada. Ništa nam utakmica nije pokazala novo. Znamo gdje ćemo biti jaki, znamo gdje ćemo biti manje jaki. Bilo bi lijepo dovesti igrače na nekim pozicijama gdje smo deficitarni, možda jednog ili dvojicu. Ali, ovo je Željo, ne željoteka...", između ostalog je poručio Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarHZ1946
Majstore ne živi se od stare slave,nemaš nikakvi rezultata,i pričaš bezvezne priče,Husref je za tebe izmislio fudbal
20 0
Fce
Kad vec snimate ovu budalu treba te i ton dati da se cuje levati
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi