Željezničar domaćin Banjalučanima

Osim: Pokušat ćemo dovesti Borac u nezgodnu situaciju

11

Komentari (11)

Edin
koji demagog/budala…. ...da stavimo igrače koji bi mogli najmanje pogodovati Borcu i dovesti ih tako u nezgodnu situaciju i samim tim bi sebe doveli u bolju situaciju i ostvarili bolji rezultat….
Edin
Ove Sarajlije samo filozofiraju…. Ne zna faca recenice sastaviti, a da normalno zvuci I da ga ljudi jednostavno mogu pratiti. Sve mora biti neka filozofija I neko vise misljenje…...ja budale!!!!
EdwinPol
Ermin Sivac je tu, provjereno ime za zeljescar.. Jos malo dok Vico ne preuzme konce, onda ce nam Gigovici i Bilbije teziste prebaciti u BL, i tako Jovo na novo
BlueBoys
Igraj Željo hrabro bori se!
nemozetako
Sutra na Grbavici x uz nasu 2 na Pecari, pa da se prikljucimo aBd vrhu, a onda da docekamo Krupu :)
pjanke.sa
Samo ti ime/nick kaze
nemozetako
vidicemo sta moze a sta ne.
Denchi
2 spica i romb opet
Edin
Denchi
Slagani burek :)
Rajvosa2019
Tako je brkice , u prvu i ostro po gasu - i sretno protiv Borca / bice to dobar mec
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.