Osim pred gostovanje u Mostaru: Velež je ekipa sa najmanje bodova u odnosu na prikazanu igru

Šef struke FK Željezničar

Osim pred gostovanje u Mostaru: Velež je ekipa sa najmanje bodova u odnosu na prikazanu igru

S. Grebović

Trener Plavih sa Grbavice Amar Osim na današoj press konferenciji najavio je susret koji njegova ekipa igra sa FK Velež.

Željezničar nakon velike pobjede u gradskom derbiju nad Sarajevom od 5:2 ide u goste ekipi Veleža. Duel ova dva rivala oduvijek je privlačio pažnju, a nema sumnje da će tako biti i ovoga puta.

"Mislim da je Velež ekipa koja ima najmanje bodova u odnosu na ono što je do sada pokazala. Imaju četiri boda, a zaslužili su dosta više. Igrali su sa velikim ekipama poput Sarajeva i Zrinjskog, ali su od obje izgubili. Međutim, Široki su dobili i to nešto govori. Ova utakmica će nam biti dobar test, jer stanje na tabeli zavarava. Mogu nam napraviti probleme uz pomoć svoje publike i terena koji je dosta drugačiji nego kod nas. Nisam siguran da nam reprezentativna pauza nije dobro došla. Dobro je što smo malo 'ispuhali' nakon derbija i oslobodili se euforije."

Prisutnima se na press konferenciji obratio i igrač Srđan Stanić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Drago mi je da se klub takvog renomea vratio u ligu. Nadovezao bi se na ovo što je šef rekao. Statistika kaže da je Velež poslije nas napravio najviše šansi i to nešto govori. Znamo da će biti teško gostovanje. Lijepo je bilo pobijediti Sarajevo, ali na redu je nova utakmica i opuštanja ne smije biti."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adaStolac
Neznam sta misli pod ovo:"u njih je teren drugaciji nego kod nas". Ako misli da je livada, tu se vara. Velez ima odlican teren, i zato ovdje svi mogu igrati. Navijacima zelje nek je sretno putovanje, a neka bude posteno pa ko koga dobije.
11 4
DeleteTheElite
****t ce vas rodjeni
10 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi