Osmanagić: Još uvijek smo pod dozom pritiska
Amer Osmanagić uzdanica Slavka Petrovića pred sutrašnji susret

Vezni fudbaler Slobode pred sutrašnji susret za SportSport.ba

Osmanagić: Još uvijek smo pod dozom pritiska

Emir Dindić

Fudbaleri Slobode nakon osvojenog boda protiv ekipe GOŠK-a u okviru 1. kola Lige za opstanak, ponovo su gosti. Ovaj put idu na megdan ekipi Viteza. Izabranike Slavka Petrovića očekuje težak susret, iako su na papiru fudbaleri sa Tušnja favoriti u ovom susretu. 

Odlični vezni fudbaler ekipe sa Tušnja, Amer Osmanagić za portal SportSport.ba najavio je subotnji okršaj u Vitezu.

"Znam da nas očekuje teška utakmica. Vitez je posljednjeplasirana ekipa i nema šta izgubiti, te je takve protivnike najteže savladati. Oni u ovu utakmicu ulaze rasterećeno, a mi smo još uvijek pod jednom dozom pritiska, dokle god ekipa Čelika ima bilo kakve šanse za opstanak. Sigurno nas očekuje i jako težak teren u Vitezu. Međutim, mi imamo sjajnog šefa stručnog štaba Slavku Petrovića, jednog od najboljeg u državi koji nas je fantastično spremio ovu zimu", rekao je Osmanagić te nastavio:

"Spremni smo na sve izazove, sklopili smo odličnu ekipu, tu su naši reprezentativci, odlična pojačanja iz Srbije i Hrvatske tako da se nemamo čega plašiti ni na jednom terenu širom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Očekujem da ćemo sutra izaći odlučno, ofanzivno i na kraju ostvariti pobjedu. Zaista sam siguran da pobjeda neće doći ni u jednom momentu neće doći u pitanje", završio je Osmanagić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo utakmica između Viteza i Slobode na rasporedu je sutra sa početkom u 15:00 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi