Osmanlispor potvrdio načelni dogovor sa Blagojevićem
Iz Željezničara u Tursku

Vezista karijeru nastavlja u Turskoj

Osmanlispor potvrdio načelni dogovor sa Blagojevićem

S. Mlaćo

Nakon Ognjena Todorovića, i Jovan Blagojević će karijeru nastaviti u turskom drugoligašu Osmanlisporu.

Naime, generalni direktor Osmanlispora Cenk Karavel potvrdio je da za medije u toj zemlji da je postignut načelni dogovor sa sada već bivšim vezistom Željezničara i da će on uskoro i zvanično potpisati ugovor.

Podsjetimo, Blagojević je protekli period proveo u Željezničaru, a zbog suspenzije nije odradio cijeli prvi dio sezone. Zanimljivo da Plavi s Grbavice neće dobiti obeštećenje iako vezista ima ugovor do ljeta, s obzirom da je tako navedeno u ugovoru.

Osmanlispor će pojačati i zadnju liniju s obzirom da će ugovor potpisati Mehmet Yigit koji je protekli period proveo u Elazigsporu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi