"S nekima sam imao problema, fudbal se danas igra u dva pravca"

Odović o suspendovanim nogometašima

"S nekima sam imao problema, fudbal se danas igra u dva pravca"

S. Mlaćo, foto: S. Bošković

Milomir Odović je optimista pred novi sarajevski derbi. Vjeruje Odović u svoje izabranike, iako atmosfera u njegovom timu nije za pohvaliti. 

U ponedjeljak su suspenzije zaradili iskusni Jadranko Bogičević i Jovan Blagojević, nešto ranije Vedran Kjosevski kojem je oduzeta i kapitenska traka, dok u planovima Odovića nije sjajni vezista Filip Arežina.

Nije Odović mogao izbjeći pitanje novinara o posljednjim suspenzijama.

"S nekima sam imao problema. Danas se fudbal igra u dva pravca. Mislim da imamo dobro razumjevanje s igračima. Ove sedmice smo radili na tome da se skoncentrišemo maksimalno. Nekad izraziti igrački kvalitet ne mora biti presudan iako ja svaki kvalitet poštujem. Bitno je dati sve od sebe na terenu i biti čiste glave i tada niko ništa neće zamjeriti", istakao je Odović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, sutrašnji derbi igra se sa početkom u 17 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Ti ćeš u subotu završiti svoju cirkusku predstavu u malom cirkusu koji se zove Željo. Bićete definitivno rasformirani.
19 40
plavi kanarinac
Sjajni igrac filip arezina HAHAHAHA pa ti si promasaj a ne novinar sine
22 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi