Šta smo dobili američkom turnejom

Ostaje li Begović nedodirljiv među stativama?

9

Komentari (9)

Gvardiola
Sehic zna primit loptu pa je dodat, begovic to ne zna. Sehic je moderniji golman od Begovića. Begovic još nikad u karijeri nije odbranio penal. Ja sam za sehica. Dobro coek brani.
macak_
Lave, dok su trajale kvalifikacije Begović se ČITAVU SEZONU borio za mjesto u sastavu. To što ti predlažeš se radi u klubovima, a nikako u reprezentaciji. U reprezentaciji igrač provede par dana i igra onaj koji je najbolji i koji je u najboljoj formi. Begović sa zavezanim očima i na jednoj nozi će biti bolji od tvog jarana Šehića.
Senko Samic
Nije ni cudo kad covjek koji je glavni urednik bio ekskluzive ba pise o fudbalu onda dobijete ovo sranje od clanka..
SEIKO
BEGOVIĆ JE GIVIKT NA GOLU, I TREBA DAT PRILIKU MLAĐOJ RAJI.
Senko Samic
Gledaj ti zadrugu i zvezde granda mani se fudbala ziv bio.
havaz
Clanak godine , vec sada se to moze reci !!! Porediti Begovica koji brani 5-6 god u premier ligi Engleske i neke tamo golmane koji brane u ligama gdje se stima u kojoj ce minuti pasti gol i zna ko ce osvojiti ligu narednih 15 tak godina. Moze samo ovaj AMATER OD NOVINARA !!! Begovic vice suteva i provjera ima na treningu nego navedeni i cijelog sezoni !!!
dariom
Covjece dragi, zaboli me glava od clanka. Kakve su ovo recenice? Mozak mi je prokuhao citajuci ovaj buckuris.
Rustempasa
Vec znam unaprijed kada je ovaj Culic autor jednog clanka. Da bog sacuva!
Admir Dolamic
Sve se nadam da cu procitat nesto pozitvno od strane portala sportsport.ba, a kad ono svaki put sve besmisleniji i besmisleniji textovi. Vrhunskog profesionalca Begovica ljudi uzeli na zub, pa samo jedna rijec "sramota". Spominjanje nekog mangupluka koji je Mesa imao a koji nikad nije mijenjao istih 14 igraca i koji je bas naprotiv kukavica i vi pokusavate stavit epitet kukavice Prosineckom a ne mangupa koji vec od pocetka Prosinecki pokazuje, onda vi "novinari" nema te veze sa svojim poslom a pogotovo sa nogometom. Smetat ce vama Prosinecki jos dugo ali neka smeta ko za inat.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.