Ostaje li Klopp u Liverpoolu? Sve zavisi od - vremena!

Kloppov agent tvrdi

Ostaje li Klopp u Liverpoolu? Sve zavisi od - vremena!

E. Škorić

Jurgen Klopp na sjajan način vodi Liverpool, a da li će ostati na Anfieldu?

Kloppov agent je dao intervju u kojem je otkrio da dosta faktora ovisi o tome da li će Klopp ostati trener Redsa, pa čak na to može da utječe i vrijeme.

"Jurgenov ugovor traje do 2022. godine, javna je tajna da klub želi da ga zadrži i poslije toga. Moramo da vidimo kako će se klimatske promjene odraziti na Englesku", rekao je Marc Kosicke, Kloppov agent, u razgovoru za njemačke medije, pa je dodao:

"Loše vrijeme nervira Jurgena i taj faktor nikako ne smijete da umanjite. Sjećam se da su ljudi u klubu došli prošlog novembra ili decembra i pitali da produžimo saradnju. Rekao sam im da sačekaju".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Njegova supruga Ulma i on ustaju rano dok je još uvijek mrak, a kada se ponovo vide opet je mrak ili je tmurno i kišovito. Tokom zimske pauze u Nemačkoj, ako je vrijeme mnogo loše klubovi idu na odmor dvije nedelje i onda idu na pripreme u sunčanim krajevima", dodao je.

Klopp je osvojio Ligu prvaka s Redsima prošle sezone i 'za dlaku' mu je izmakao naslov u Engleskoj, a sada u novoj sezoni nakon pet kola njegov Liverpoola ima pet bodova više u odnosu na Manchester City.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi