"Ostajem kući, to je moj klub"

Banovićani počeli sa radom

"Ostajem kući, to je moj klub"

S. Mlaćo

FK Budućnost je počeo sa pripremama, a danas potvrdio još jedan ostanak.

Radi se o Omeru Berbiću.

"Ostajem tu jer to je moj klub, kod kuće sam i ovdje se osjećam najbolje. Prošlu sezonu ne bih da komentarišem puno,nismo zadovoljni jer svako ko nas je pratio vidio je da smo imali dosta dobru igru ali nam je falilo te neke sportske sreće da napravimo nešto više", kazao je Berbić.

Dotakao se i ambicija za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Kada je u pitanju naredna sezona ja kao i ostali igrači jedva čekamo da počne jer i sami znate da fudbala nije bilo dugo zbog ove situacije u svijetu. Imamo dosta korektnu ekipu za sljedeću sezonu, radimo naporno kao i ostale ekipe nadamo se dobrim igrama i uspješnoj sezoni", kazao je 23-godišnjak.

Top Komentari

nijepoznat
Sklonite samo one krave sa ulica kad dodemo na gostovanja
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi