Ostali se ne oglašavaju: Dvojica igrača nagovaraju Messija da ostane iako su i oni otpisani

Saga se nastavlja

Ostali se ne oglašavaju: Dvojica igrača nagovaraju Messija da ostane iako su i oni otpisani

Endin Čaušević

Lionel Messi se ni jutros nije pojavio na treningu Barcelone i dao je jasan znak da je za njega ta priča završena.

Argentinac je prošle sedmice poslao dopis na adresu katalonskog kluba i zatražio raskid ugovora. No, u Barci ne žele da ga puste besplatno i traže da klub koji ga želi dovesti aktivira otkupnu klauzulu od 700 miliona eura.

Navijači Barcelone se nadaju da neće ostati bez najboljeg igrača svijeta na takav način. Oni traže odlazak Josepa Marije Bartomeua s kojim Messi nije u dobrim odnosima, te je on glavni krivac za sve.

Na izlaznim vratima su i Luis Suarez i Arturo Vidal kojima je Ronald Koeman jasno rekao da ne računa na njih. Mnogi vjeruju da je Messi i zbog toga odlučio da napusti klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, kako piše Sky Sports jedini igrači koji su pokušali uvjeriti Messija da ostane na Camp Nou su upravo Suarez i Vidal što je mnoge iznenadilo.

Suarez je i danas nakon treninga otišao kod Messija i očito je da želi uvjeriti Argentinca da ostane u klubu u kojem je proveo cijelu karijeru. Navodno, od ostalih igrača Barcelone niko nije kontaktirao Messija po tom pitanju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Jesili im ti Causevicu pravio kafu kod Messija i cuo sta su razgovarali
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi