Messi i danas svima pokazao da je Barcelona za njega prošlost

Ponovo nije došao na trening

Messi i danas svima pokazao da je Barcelona za njega prošlost

Endin Čaušević

Barcelona je jučer zvanično počela pripreme za novu sezonu kada su igrači odradili prvi trening.

U nedjelju je održano testiranje svih igrača na koronavirus, a u ponedjeljak je već održan prvi trening. U centru pažnje našao se Lionel Messi koji se nije pojavljivao u klupskim prostorijama Barcelone, te je poručio da se više ne osjeća kao igrač ovog kluba.

Kao što je već poznato Messi je zatražio odlazak iz Barcelone zbog neslaganja s čelnicima kluba, te sada čeka rasplet situacije. On želi sporazumni raskid saradnje, dok iz Barce tvrde da može ići samo ako neko aktivira otkupnu klauzulu od 700 miliona eura.

Messi je i danas pokazao da je njegovo vrijeme u Barceloni prema svemu sudeći završeno. Naime, Argentinac se ni jutros nije pojavio na treningu katalonskog kluba i jasno je dao do znanja svima da zaista želi otići.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Cijeli slučaj bi na kraju mogao da završi na sudu jer Barcelona odbija da raskine s Messijem ugovor, dok Argentinac ne želi da dolazi na treninge.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Ronaldo ovako nesto nikad ne bi uradio, zbog toga ce po meni uvijek biti ispred Messi-a.....
10 1
Leon06
G.... jedno Treba ga kazniti zestoko. Ja ga sad ne bih pustio za 5 milijardi
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi