Oštar odgovor Nainggolana kritičarima

Smatra se je sve to zbog povreda

Oštar odgovor Nainggolana kritičarima

E. Škorić

Belgijski fudbaler Radja Nainggolan smatra da je nepravedno kritikovan ove sezone.

Velike stvari su se očekivale od Nainggolana nakon njegovog transfera vrijednog 40 miliona eura u Inter iz Rome prošlog ljeta, ali je u 26 nastupa postigao samo četiri gola.

“Ovaj Inter je jak tim, zdrava i bliska grupa”, rekao je Nainggolan, pa je dodao:

“Jedino što nam je nedostajalo je dosljednost u našim rezultatima, ali želimo se kvalificirati za Ligu prvaka sljedeće sezone".

Kritike na račun igara Nainggolana su sve češće...

"Toliko su me kritikovali jer su svi toliko očekivali od mene, ali niko ne vidi sve te povrede koje sam imao. Nikada u karijeri nisam imao tako težak period", poručio je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Belgijanac ima još tri godine s Interom, a nakon toga će imati 34 godine.

"U Milanu su me dočekali s velikom naklonošću, ali moj odnos s Interom je još uvijek prekratak da bih rekao kako će se to završiti", zaključio je on.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi